UKRAJINA NE GUBI NADU: Saveznici će nam isporučiti borbene avione, to je pitanje vremena

Novosti online

18. 02. 2023. u 14:52

UKRAJINSKI ministar spoljnih poslova Dmitro Kuleba izjavio je danas da je siguran da će saveznici na kraju isporučiti borbene avione kako bi joj pomogli da se odbrani od Rusije.

УКРАЈИНА НЕ ГУБИ НАДУ: Савезници ће нам испоручити борбене авионе, то је питање времена

Foto: Printskrin Youtube/ Minoboronы Rossii

 - Rizikovaću da kažem da će Ukrajina dobiti avione, to je pitanje vremena i procedure - rekao je Kuleba na konferenciji za novinare na Minhenskoj bezbednosnoj konferenciji, preneo je Rojters.

Saveznici su obećali Kijevu borbene tenkove, a u toku su razgovori oko slanja raketa većeg dometa, navela je agencija i dodala da ukrajinski partneri oklevaju oko obezbeđivanja borbenih aviona.

BONUS VIDEO: UŽASNO: Zgrada u Dijarbakiru se ruši dok traje potraga za preživelima posle zemljotresa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (1)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima