DVA MOHITA I RAKOVI 800 EVRA: Paru na Mikonosu preselo jelo zbog neverovatno visokih cena

J. Ž. Skenderija

09. 02. 2023. u 11:37

JEDNOM američkom paru odlazak u restoran pošteno je preseo pošto im je na sto došao račun u iznosu od 860 dolara za obrok i pića.

ДВА МОХИТА И РАКОВИ 800 ЕВРА: Пару на Миконосу пресело јело због невероватно високих цена

Foto: Piksabej

Reč je o ozloglašenom prevarantskom restoranu na grčkom ostrvu Mikonosu, sa kojim su već ranije posetioci imali neugodna iskustva i rado ih delili na Trip Advizoru.

Džesika Jarnal i Adam Haugan iz Montane odlučili su da se počaste koktelima, za koje su verovali da će svaki koštati 27 dolara u baru na plaži ovog grčkog ostrva. Međutim, nakon uživanja u rakovima i grčkoj salati koje su zalili sa dva mohita, stigao je račun u iznosu od paprenih 860 dolara (oko 800 evra).

Kad su se požalili na račun, osoblje im je odgovorilo da su im dali "kratke čašice" koje su bile samo "primer mohita" te da pravi mohito zapravo košta po 107 dolara. Na jelovniku se činilo da je cena za noge raka 40 dolara, ali u stvarnosti je to cena za jedan gram tog jela!

Ovo nije prvi put da je ovaj restoran preveslao svoje goste. Aleks i Lindzi Brin iz Kanade ostali su zatečeni kada su svoj "brzinski obrok" u istom restoranu morali da plate 410 dolara.

Ovaj najnoviji skandal usledio je nakon prošlogodišnje istrage "Dejli mejla", koji je otkrio da strancima naplaćuju 18 dolara po ostrigi koju naruče i još stotine dolara za piće. Otkriveno je da meštani plaćaju samo delić tih cena, a osoblje se čak ismevalo s turistima koje potkradaju jer oni ništa ne sumnjaju.

Frizerka Džesika ostala je u šoku kad je osoblje insistiralo da račun plate u gotovini. Ona i njen partner, koji je po struci građevinski radnik, dve su godine štedeli za putovanje u Grčku, a sada im je ovo iskustvo pokvarilo celokupni utisak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Evo šta je američka teniserka uradila kada se Ruskinja povredila (VIDEO)