U SLUČAJU udara Ukrajine na Krim, „neće biti pregovora“, biće samo uzvratnih udara širom teritorije koju kontroliše Kijev.

Džings

04.02.2023. 13:19

Vojni savez Rusije, Kine, Irana, Indije, JAR, Severne Koreje, Saudi Arabi, UAE, Brazila, Argentine, Alžira, Egipta i Turske sa još velikim brojem zemalja, zaustaviće NATO +

buki

04.02.2023. 14:58

Šta briga Amere što će Rusi da spale Ukrajinu? Njima treba Krim zbog dominacije u Crnom moru i da svi Ukrajinci poginu, SAD neće odustati od Krima. To je očigledno, kao što je očigledno i da je Zelenski američki plaćenik, samo mi nisu jasni Ukrajinci. Da li su toliko zaglupljeni, da ne vide kuda sve ovo vodi?

Radoš

04.02.2023. 16:09

A šta reći nego dno dna jer ovim Ameridiotima, zapadnim šljamom i poltrončinama ne vredi ništa što se zove ljudsko biće i patnja nemoćnih jer svoje frustracije leče preko nemoćnih i zavedenih naroda i svoje bolesne ideje i želje rešavaju i ispunjavaju preko tuđih života tako što ih huškaju, obećavajući neko bolje sutra i na taj način ceo narod u ovom slučaju Ukrajince teraju i guraju u ambis i sunovrat koji se zove put bez povratka..... dno dna

Rašo

04.02.2023. 16:25

Западњаци ме умеју да слушају друге док говоре. Нису чули Путина пуних 15 година док је упозоравао и опомињао. Вероватно ће бити потребно спржити једног представника "демократског" запада да би почели да слушају. Предлажем да то буду највећи зликовци Енглези!

Stojan

05.02.2023. 04:37

Alo ljudi tamo,za ime Boga,oterajte pod hitno tu glumaacku nakamura koja vast guarantee u propose. Ne ginite zarad njegovih utopia. Taj nije ni svestan do cega vas je doveo. Business vi svesni, zbog vase buducnosti. Dosta je bilo manipulaacije sa vasim zivotima.