RUSKE snage su možda izvele lokalizovane, manje napade u blizini Orehova u Zaporoškoj oblasti i Ugljedara u Donjeckoj oblasti, ali je "malo verovatno" da su tamo ostvarile bilo kakav značajan napredak, uprkos nedavnim tvrdnjama ruskih blogera, izvestilo je Ministarstvo odbrane Ujedinjenog Kraljevstva.

Slobodan

27.01.2023. 11:01

Ne znaj da srede svoje dvoriste jer gube vrijeme sredjujuci druga. Britanci su za rat tako je najbolje da sakriju svoje probleme; zemlja se raspada,na sve strane strajkovi, kriminal u porastu, inflacija itd.

Kika

27.01.2023. 12:08

Svako normalan na yt moze da vidi sun i ostale propagande i koje su to lazi.. Sto je jos gore pored sve tehnologije i neta, njihov napredni narod i dalje guta lazi koje su realno za retardirane ljude.. Bruka da ne poverujes hahha

Solo

27.01.2023. 12:38

Ako sumnjaju u Ruske napade onda sto neposalju svoje vojnike pa da vidimo kako ce da prodju umesto sto se hvale svoji pobedama u Iraku,Libiji,Avganistanu, potpomognuti njihovim kaubojima Amerima..Koji se isto prodaju za silu a u stvari napadaju zemlje gde misle da mogu da uniste i pobede jer te zemlje nemaju organizaciju i toliko sredstva jer se bukvalno brane od agresora koji ima sve na raspolaganju..Jedna monopolisticka angosaksonska dominacija u vojnom i medijskom smislu na ovoj planeti..Ali svemu dodje kraj pa ce i tim kaubojima..

Walter Pravicek

28.01.2023. 09:09

POSLE izlaska iz Indije te ostalih država u Aziji,te i iz Afrike NISO IMPERIALISTI,NE GO IMAJO SVOJU "OKUČNICU"OKO LONDONA.A RATOVALI SU STOLJEČIMA,NA MORU OKO OSTRVA,NA BAHAMIMA,JAMAJKI I TAMO,GDE IMAJU JOŠ SVOJE"PROTEKTORATE",A DOMAČI LJUDI NJIH MRZE,daleko OD ENGLESKE"UPOSLILI"ČAK ČUVENE PIRATE.NJIMA SVE DOBRO DOJDE.A UKRAJINA?TREBA IZTRENIRATI UKRAJINSKE VOJNIKE,TREBA IZPROBATI NOVO NAORUŽANJE,KOJE NISU U AFGANISTANU,NJIHOV PRINC HARI SE ČAK GLUPO POHVALIO KOLIKO TALIBANA JE UBIO,PA I ŠPIJUNSKE PRIČE NISU ZA BACANJE.DAKLE A LA BOND!,ALI ONI IMAJU PRED AMERIMA NEKOLIKO KORAKA PREDNOSTI,JER VESTI IDU U ETER U EU I OKOLINI.