TRAGEDIJA POTRESLA BRITANIJU: Mladić izboden u disko klubu, policija isražuje slučaj

Tanjug

27. 12. 2022. u 18:06

BRITANSKA policija sprovodi istragu ubistva 23-godišnjeg mladića koji je nasmrt izboden na podijumu disko-kluba u Birmingemu.

ТРАГЕДИЈА ПОТРЕСЛА БРИТАНИЈУ: Младић избоден у диско клубу, полиција исражује случај

Foto: Profimedia/Ilustracija

Ubistvo se dogodilo u ponedeljak, nešto pre ponoći, u klubu Kran u Birmingemskom kvartu Digbet, okrug Zapadni Midlend, prenosi Bi-Bi-Si.

Uprkos naporima da se spase život izbodenom mladiću, on je pola sata posle napada proglašen mrtvim, saopštila je policija Zapadnog Midlenda.

- Mladić je uživao sa prijateljima u nocćnom izlasku te praznične večeri na Dan poklona, koji se tradicionalno obeležava posle Božića - rekla je inspektorka Mišel Turgud.

Policija veruje da je žrtvi prišla grupa mladića pre nego što je izboden i poziva sve koji su bili u klubu da se jave policiji ukoliko imaju informacije o napadačima.

- Znamo da je u to vreme bilo više stotina ljudi u noćnom klubu. Iako smo već razgovarali sa nekima od njih, još pokušavamo da stupimo u kontakt i sa drugim svedocima među kojima možda ima i onih koji su snimili incident - rekla je inspektorka Turgud.

BONUS VIDEO: POŽARI NA SVE STRANE: Pogledajte posledice granatiranja Makejevke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)