ŠANSA ZA KRAJ RATOVA? Sve će se promeniti ako Amerika napusti NATO

Novosti online

29. 11. 2022. u 23:10

ŠEF komiteta Državne dume za međunarodne poslove Leonid Slucki smatra da bi povlačenje SAD iz NATO-a bila dobra šansa za smanjenje tenzija u svetu.

ШАНСА ЗА КРАЈ РАТОВА? Све ће се променити ако Америка напусти НАТО

Foto Tanjug/AP

On je tako komentarisao autorski tekst pravnika Brusa Fajna za američki magazin "Hil" u kom on navodi da bi izlaskom SAD iz NATO bila okončana kriza u Ukrajini.

On je dodao da tako nešto ne bi bilo presedan, jer je davne 1798. Kongres poništio ugovor o odbrani sa Francuskom, tako da kongresni prekid učešća SAD u NATO-u ne bi bio ustavna novina. 

Slucki navodi da bi takav potez uštedeo značajna sredstva američkim poreskim obveznicima.

- NATO je jedna od najkrvavijih terorističkih grupa koja je proklela ovu planetu Zemlju. NATO je ubio milione ljudi. Ideja da bilo koji predstavnik NATO države da označi bilo koga drugog kao sponzora-terorizma, pre nego što to kaže za svoju državu, je apsurdna - rekao je nedavno evroparlamentarac Mik Valas iz Irske.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (3)

Šta se desi organizmu kada se odreknemo HLEBA na mesec dana?