KAKO JE STRADAO STREMOUSOV: U saobraćajnoj nesreći učestvovao kamion (FOTO/VIDEO)

P. Z. S. / ria.ru

09. 11. 2022. u 19:27

ZAMENIK načelnika Hersonske oblasti Kiril Stremousov poginuo je u nesreći u kojoj je učestvovao kamion, rekao je izvor RIA Novosti upoznat sa istragom.

КАКО ЈЕ СТРАДАО СТРЕМОУСОВ: У саобраћајној несрећи учествовао камион (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Tviter/@666_mancer


-Krivac nesreće je, po svoj prilici, bio vozač kamiona, koji je presekao ili napravio neki opasan manevar. Najverovatnije je vozač blindiranog Leksusa (u kome je sedeo Stremousov. – Pribl. prim.) izgubio kontrolu, pokušavajući da izbegne sudar sa kamionom na raskrsnici, rekao je izvor agencije.


Dopisnici RIA Novosti uzeli su snimak sa mesta nesreće na kojem se vidi da je terenac zamenika šefa regiona ozbiljno oštećen – oklopna kapsula automobila je otkinuta sa šasije.
ZAMENIK načelnika Hersonske oblasti Kiril Stremousov poginuo je u nesreći u kojoj je učestvovao kamion, rekao je izvor RIA Novosti upoznat sa istragom.

Tragedija se dogodila na raskrsnici autoputeva M-14 i R-47, koji vode ka Hersonu, odnosno ka Novoj Kahovki. Tamo već radi istražni tim. Kada su dopisnici RIA stigli na mesto nesreće, drugog automobila - kamiona - nije bilo.

Kako je saopštilo Ministarstvo zdravlja regiona, u udesu su se sudarila tri automobila. Pored Stremousova, povređene su još dve osobe.

Danas je uprava Hersonske oblasti saopštila da je zamenik šefa regiona poginuo u nesreći. Prema navodima vlasti, njegov vozač je preživeo.

Informaciju o pogibiji jednog zvaničnika potvrdio je i vršilac dužnosti načelnika Hersonske oblasti Vladimir Saldo.

On je dodao da će vlasti pomoći porodici Stremousov. Preminuli ima petoro dece, uskoro se rodi šesto.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

MODI HOĆE TREĆI MANDAT: Pravo glasa u Indiji ima 968 miliona ljudi