MASK: Tviter postaje najtačniji izvor svetskih informacija

Tanjug

07. 11. 2022. u 10:10

NOVI vlasnik Tvitera, američki milijarder Ilon Mask rekao je da će misija te kompanije biti da postane najtačniji svetski izvor informacija.

МАСК: Твитер постаје најтачнији извор светских информација

Foto: Hannibal Hanschke/Pool Photo via AP, File

- Tviter mora da postane najtačniji izvor informacija na svetu. To je naša misija - napisao je Mask u objavi na Tviteru, prenosi AP.

Mask, vlasnik i kompanija za proizvodnju električnih automobila Tesla motors i Spejs eks koja razvija svemirski program, rekao je prošlog meseca da će Tviter formirati savet za moderiranje sadržaja.

Dodaje da će nalozi na Tviteru koji se lažno predstavljaju, a da to nisu jasno naveli, biti trajno suspendovani bez upozorenja.

Tviter je ranije najavio da će započeti naplatu servisa za verifikaciju naloga u visini od 7,99 američkih dolara mesečno.

Naplata će biti uvedena nakon međuizbora u SAD 8. novembra, objavio je "Njujork tajms", preneo je Rojters.

Usluga pretplate uključuje dobijanje plave kvačice, koju su do sada imali verifikovani nalozi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar