UKRAJINA se suočila sa povratnom reakcijom zbog javnih pritužbi predsednika Vladimira Zelenskog na Sjedinjene Države navodi se u tekstu objavljenom u publikaciji Politiko.

Mikiboy

31.10.2022. 21:52

Zelenski je zasigurno u pravu.Njemu su obecavali svakakvu pomoc a sada kada se situacija izmakla kontroli gledaju da se izvucu svaljujuci krivicu na Zelenskog.Nebih bio u njegovoj kozi.

Komentator

01.11.2022. 07:57

Zar je moguće da se još uvek govori o "pomoći"?! Sve su to dugovi, ništa tu nije džabe, Zelenski je zadužio Ukrajinu za narednih dva veka. Zapravo, pošto nemaju da vrate dug, jer već sada nemaju ništa, odužiće se rasparčavanjem zemlje i resursa onima koji su im velikodušno "pomagali" u oružju da izginu i propadnu što više. Rat je oduvek bio biznis. Samo što je u tom biznisu propaganda populistička demagogija i kvazi ideologija.

Walter Pravicek

01.11.2022. 19:09

Zelenski NE ZNA PONIZNO MOLITI ZA MILODARE,ON ZAHTJEVA.DAJTE,ILI RUSI PREGAZE UKRAJINU,TE IDU NA BALTSKE TRI DRŽAVE.ALI TAKTIKA MU NIJE DOBRA,AMERI ZNAJU NJEGA,PA NE USPIJEVA UVIJEK.A ORUŽJE SE DOBRO PRODAJE,KAO ŠVERC ,ŠTO SU USTANOVILE FINSKE SLUŽBE,KADA SO ORUŽJE PRONAŠLI.