ZAPAD je dužan da se prema Rusiji odnosi s poštovanjem, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin na sastanku s predsednikom Belorusije Aleksandrom Lukašenkom koji se održava u Sočiju.

borko

26.09.2022. 14:13

Bojim se da je Putin otišao predaleko. Bojim se za Rusiju. Dug i težak biće povratak u neku ravnotežu. Izgleda gotovo nemoguće. Ima dva opasna protivnika. Skoro ceo zapad i što je još gore ustalasano javno mnenje u državi. Ovo drugo je opasnije. Kako će se rat završiti ne znam, ali znam da Rusija ne sme biti poražena i ponižena. Slom Rusije je smak sveta.

Svensrb

26.09.2022. 15:33

Tako treba da im kažete. Da poštuju oni vas Ruse. Ako bi hteli da budu ljudi. Meni se čini da su to sve Hitlerovci koji idu njegovim putem. Rusijai Belorusija nesmiju izgubiti ovaj rat. Cio zapad je protiv vas. Nedaj te se!!!

Soko

26.09.2022. 21:14

Sa sigurnošću je očekivati pobedu Rusije i njena dominacija u svetu.Rusi nisu okupatori,fašisti pljačkaši i teroristi kao zapadni hegemonisti.Ko nevernike u to taj je u teškoj zabludi ili mržnji prema Rusiji.Jedino o čemu Rusi moraju da vode računa da strogo kontrolišu zapadne fašiste da u svojoj nemoći ne pokrenu nuklearke.Tad bi svet nestao.

Boban

26.09.2022. 22:46

Znam da moraju pobjediti,ali kako...sa iranskim dronovima...Rusija, silna Rusija nema dronove,a hoce pobjedu... Sreca im je pa Ukrainci nisu bili organizovani kao danas...Velika sreca..