VELIKI POŽAR NA ŽELEZNIČKOJ STANICI U CENTRU LONDONA: Vatrogasci se bore sa stihijom, evakuisano nekoliko okolnih zgrada (VIDEO)

Tanjug

17. 08. 2022. u 14:21

VELIKI požar koji je danas izbio na železničkom nadvožnjaku u Sautvarku u centru Londona, zbog čega je evakuisano nekoliko zgrada i obustavljen saobraćaj do tog područja, sada je pod kontrolom, saopštila je londonska vatrogasna brigada (LFB).

ВЕЛИКИ ПОЖАР НА ЖЕЛЕЗНИЧКОЈ СТАНИЦИ У ЦЕНТРУ ЛОНДОНА: Ватрогасци се боре са стихијом, евакуисано неколико околних зграда (ВИДЕО)

Foto. Printskrin Youtube

Vatrogasna brigada, koja je na lice mesta poslala 10 vatrogasnih vozila i oko 70 vatrogasaca, navela je da nema izveštaja o povređenima i da su istražitelji pokrenuli istragu o uzroku požara, preneo je Rojters.

Na video snimku koji je vatrogasna brigada objavila na Tviteru, vidi se veliki oblak dima koji izlazi ispod železničkog nadvožnjaka, za koji je vatrogasna brigada navela da sadrži više vozila i da je bio "potpuno zapaljen".

- Požar je stvarao jak dim, a onima koji žive ili rade u lokalnoj oblasti savetuje se da drže zatvorene prozore i vrata- rekao je komandant stanice Vejn Džonson.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

RUSIJA DOBRODOŠLA, ALI BEZ ŠEFA KREMLJA: Francuzi pozvali Moskvu da učestvuje u obeležavanju 80 godina iskrcavanja u Normandiji