TAJVAN je danas podigao svoje borbene avione zbog ulaska 27 kineskih letelica u zonu protivvazdušne odbrane ovog ostrva, saopštilo je tajvansko Ministarstvo odbrane.

Komentari (6)

Siva

03.08.2022. 19:29

Nece valjda brat na brata!? Da ne bude po onoj latinskoj poslovici koju parafraziram: Veni, vidi, vici. Došla, videla, pobedila (ako posle svega jedni s drugima zarate, onda bi stvarno pobedila. Vrhunsko naoružanje bi bilo besmisleno kada bi se upotrebilo protiv svoga sa kom ih je treci zavadio pa otišao i ostavio im da se istrebljuju. Besmisleno. Molimo za mir, dobru volju i sreću junačku.

Goran

04.08.2022. 02:06

Da su hteli srusili bi njen avion ali kinezi su pametni sada ce kineska diplomati ja da ih sredi tako su i Rusiju naterali u rat pa niko nije budala da svoj narod gleda kako gine u ukrainu

Eto

04.08.2022. 08:26

Kad mladim intelektualcima koji vode svoj narod i državu, kapu kroji jedna baba koja jedva stoji na nogama, stranac koji ceo život u svojoj zajednici nije uspela da se dokaže, a sad, jednom klecavom nogom "tamo u..", a drugom te šutira i lice.... To onda bude ovo što upravo gledamo i slušamo ovih dana!!!!