ZA isporuke gasa u Nemačku mogao bi se koristiti i gasovod „Severni tok 2“, ako Berlin ne bude imao drugog izbora, smatra šef Odbora za pitanja energetike i klime Bundestaga Klaus Ernst.

Komentari (4)

Rus

29.07.2022. 18:00

Како да купите гас кад нећете да га плаћате у рубљама... или сте се можда предомислили ! ? Обзиром да сте потписали уговор о наоружавању Украјине, треба вам ускратити гас. Тај потез не иде на руку грађанима РФ али су они научили да живе оскудно као и ми на тлу бивше СФРЈ.

borko

19.09.2022. 11:18

Čekamo da temperatura u Evropi padne , da stignu hladniji dani, pa ćemo da vidimo da li će odjednom hiljade brodova sa tečnim gasom stići iz trule i podle Amerike, ili će kupovina ruskog gasa biti hladan poslovan, a koristan i topao SAMO POSAO. sve ostalo ostaje i idemo dalje. Ratujemo, pljujemo se. Živela demokratija..... U Americi policajac zaustavi civila i zatraži dokumenta, ovaj krene rukom u kaput, a policajac posumnja , izvadi pištolj i ucmeka sumnjivog gada. Ovde policajac dobije lopatu u glavu i nikom ništa... Adekvatan odgovor bi bio prekomerna upotreba sile.

Motte

29.09.2022. 16:34

U Ameriki svaki gradjanin ima oruzije(ne ko kodnas samo gansteri i odabreni) i svaki gradjanin zna kako treba da se ponasa ako ga zaustavi policija.I tamo policija zbog lopte U glavu ne ubija ljude ,tako dae su to dezinformacije i lazne optuzbe.