FRANCUSKI predsednik Emanuel Makron je danas tokom telefonskog razgovora sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom izrazio zabrinutost zbog situacije u Marijupolju i Donbasu, na istoku Ukrajine, i zatražio od Moskve da dozvoli evakuaciju iz čeličane Azovstalj, navodi se u saopštenju Jelisejske palate.

Komentari (3)

Sonja

03.05.2022. 20:44

Isao ovaj da vidi sta ce biti sa kanadskim generalom i kako da izvuce ostale natovce odande. Briga ga mnogo za civile. Pa koridor je otvoren. Civili izlaze onoliko koliko ih azovci puste.

Karlo Veliki

03.05.2022. 23:35

Po pitanju biolaboratorija pored SAD, Britanije i Ukrajine, mislim da su najmanje nevini Kanada i Francuska. Nije nemoguce da je i Kovid-19 bio tema istrazivanja...Sve je vise informacija pa rastu i sumnje da je Kovid-19 ipak deo biloskog rata... Navescu samo jednu stvar.. Pre par godina Bil Gejts je pricao o nadolazecoj pandemiji i tada je pocelo masovno bezanje iz velikih gradova, kupovanje velikih parcela u divljini i pored reka, te opremanje atomskih sklonista...Pre 50-ak godina u SAD je postojao pokret na celu sa nekim Formenom ili sl. koji je zagovarao smanjenje ljudstva na planeti na 3 milijarde, a tada je bilo izmedju 5-6 milijardi, jer su 3 milijarde optimum koliko planeta moze da otrpi.. Zapad je postao povrsan u dubini analize bilo kakve pojave, pa tako i ovog rata...Jedno vreme sam bio ubedjen da ce doci i do nuklearnog varicenja...Sada kada sve izadje na videlo imacemo pocepanu Evropu i NATO koga SAD i Britanija ne zele da vrate u svoja dvorista.