TRAMP NEGIRA JE BIO MEK PREMA PUTINU: Ja sam blokirao Severni tok 2 i uveo najvažnije sankcije Rusiji

M.Đorđević

01. 04. 2022. u 21:44

BIVŠI američki predsednik Tramp zatražio je od Putina da otkrije sve informacije o poslovima Bajdenovog sina

ТРАМП НЕГИРА ЈЕ БИО МЕК ПРЕМА ПУТИНУ: Ја сам блокирао Северни ток 2 и увео најважније санкције Русији

Foto: Mikhail Klimentyev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP/AP Photo/Evan Vucci

Bivši američki predsednik Donald Tramp je u intervjuu koji je dao za emisiju Just the News zatražio od ruskog predsednika Vladimira Putina da otkrije sve informacije koje ima o poslovima Hantera Bajdena, sina aktuelnog američkog lidera, sa oligarsima u istočnoj Evropi.

Među onima koji su slali novac Hanteru, ima i pojedinaca povezanih sa Komunističkom partijom Kine. Kako se navodi, Baturina je prebacila 3,5 miliona dolara na račun američke kompanije Rosemont Seneca Thornton LLC, čiji je suosnivač Hanter Bajden.

Dok je ohrabrivao Putina da otkrije sve informacije koje ima o poslovima porodice Bajden, Tramp je takođe jasno stavio do znanja da se prema Putinu odnosio strože nego prema demokratama tako što je blokirao njegov gasovod Severni tok 2 ka Evropi, uveo sankcije Moskvi, nadogradio američki nuklearni arsenal i povećao finansiranje NATO-a.

„Ja sam najbolja stvar koja se ikada dogodila NATO-u, jer sam ih naterao da plate. Dakle, NATO sada ima dosta novca“, rekao je on. „I uzgred, ja sam taj koji je blokirao Severni tok 2. „I onda kažu: Tako je fin prema Rusiji. Ja sam taj koji je uveo najvažnije sankcije Rusiji“, rekao je Tramp. 

BONUS VIDEO: TRAMP ILI BAJDEN: Koje države odlučuju pobednika?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)