SAOBRAĆAJNA NESREĆA U RUSIJI: Udes autobusa sa 20 dece, 19 u bolnici

P. Z. S. / ria.ru

01. 04. 2022. u 20:15 >> 20:17

AUTOBUS u kojem je bilo 20 dece doživeo je nesreću u pudoškom okrugu Karelije, za sada nema informacija o nastradalima, rekao je za RIA Novosti predstavnik Jedinstvene dežurne dispečerske službe Pudožskog okruga.

САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА У РУСИЈИ: Удес аутобуса са 20 деце, 19 у болници

Foto: Depositphotos


-Nesreća se dogodila tri kilometra od grada Pudoža u pravcu Kargopolja. U autobusu je bilo 20 dece, dvoje pratilaca i vozač, rekao je izvor.

On je rekao da ne raspolaže informacijma o nastradalima.

Devetnaestoro dece iz autobusa koji je doživeo nesreću u Kareliji upućeno je u bolnicu na pregled, nema opasnosti po život, rečeno je RIA Novostima u republičkom odeljenju MUP-a Ruske Federacije.

Prema preliminarnim podacima, kolovoz na mestu udesa je u zadovoljavajućem stanju.

BONUS VIDEO: OPSADNO STANjE U NOVOM PAZARU - Policija blokirala grad posle pucnjave

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024