RAMA UMESTO STOLTENBERGA NA ČELU NATO? Nemačka analitičarka o izboru novog šefa Alijanse

Tanjug

01. 04. 2022. u 19:54 >> 20:00

NEMAČKA analitičarka Suzana Starikov navela je da bi Jensa Stoltenberga, na mestu generalnog sekretara NATO, mogao da zameni premijer Albanije Edi Rama.

РАМА УМЕСТО СТОЛТЕНБЕРГА НА ЧЕЛУ НАТО? Немачка аналитичарка о избору новог шефа Алијансе

Foto Tanjug

Ona je na Tviteru napisala da su Sjedinjene Američke Države posebno insistirale na izboru sledećeg generalnog sekretara NATO među novim članicama NATO.

-Kandidati su bili premijerka Estonije Kaja Kalas i premijer Albanije Edi Rama, napisala je Starikov, preneo je Kosovo onlajn.

Informacije koje je iznela Starikov nisu potvrđene, a još nema reakcije NATO ili premijera Rame.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (5)

SPOJIO IH KULTNI FILM: Prvi muž Dubravke Mijatović - sa njim ima ćerku Ivu (FOTO)