DMITRIJ PESKOV: Pregovori između Moskve i Kijeva nastavljeni putem video veze

Tanjug

12. 03. 2022. u 17:27

PREGOVORI između Moskve i Kijeva o sukobu u Ukrajini, koji su vođeni licem u lice u Belorusiji, nastavljeni su putem video veze, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov, javila je agencija RIA.

ДМИТРИЈ ПЕСКОВ: Преговори између Москве и Кијева настављени путем видео везе

Foto: Printskrin Youtube/ BBC News

On je rekao da je ruski predsednik Vladimir Putin obavestio francuskog predsednika Emanuela Makrona i nemačkog kancelara Olafa Šolca tokom razgovora o pregovorima održanim u video formatu poslednjih dana, preneo je Rojters.

Peskov je rekao da će Vladimir Medinski, koji je predvodio rusku delegaciju na razgovorima lice u lice, nastaviti da vodi pregovore u ime Rusije.

 

BONUS VIDEO:

KOLONA SRPSKIH AUTOMOBILA U MOSKVI: Podrška rusko srpskom bratstvu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)