AMERIČKA SEKRETARKA ZA TRGOVINU: Sankcije kineskim kompanijama koje posluju sa Rusijom

Tanjug

08. 03. 2022. u 22:35

Kineskim kompanijama koje se suprotstave američkim sankcijama i restrikcijama ne izvoz u Rusiju mogu biti uskraćene isporuke američke opreme i softvera koji su im potrebni za proizvodnju, izjavila je danas za ''Njujork tajms'' američka sekretarka za trgovinu Đina Raimondo.

АМЕРИЧКА СЕКРЕТАРКА ЗА ТРГОВИНУ: Санкције кинеским компанијама које послују са Русијом

Foto: Depositpfotos

- SAD bi mogle da "potpuno zatvore" Semiconductor Manufacturing International Corp ili bilo koju kinesku kompaniju koja prkosi američkim sankcijama tako što nastavlja da isporučuje čipove ili drugu naprednu tehnologiju Rusiji, upozorila je Raimond, prenosi Rojters.

BONUS VIDEO: RUSKI PVO U AKCIJI: Oborena ukrajinska "Točka-U"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (2)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis