NAKON obraćanja ruskog predsednika Vladimira Putina u ponedeljak uveče, američki predsednik Džo Bajden oglasio se na Tviteru i objavio fotografiju na kojoj potpisuje nove sankcije za Rusiju, Donjecku Narodnu Republiku i Lugansku Narodnu Republiku.

Komentari (4)

rada

22.02.2022. 08:10

Pa uvedite sankcije?! Najviše vas boli što je Rusija jaka država, spremna na sve vaše sankcije. Rusijom ne vlada pijani Jeljcin da možete sa njim mlatiti kako hoćete! Živeo Putin, živela Rusija. živela Srbija!

Nikola

22.02.2022. 09:13

Alo senilni demonu,briga Ruse za tvoje sankcije. Vi ste bre pred raspadom,čeka vas drugi građanski rat! Uživaće ceo svet dok se međusobno rokate!

Nensy

24.02.2022. 09:25

Boze, šta reci na reci ovog starca. Ne mogu da verujem da Amerika nema mladosti već joj državu vodi senilni starac! Gđe god su se oni umesali, zlo su napravili po zemlje koje su branili…Samo zlo ostavljaju za sobom i uplakane majke i američke i zemalja u kojima rat vode.. Amerikanci se trebaju podići, ne dozvoliti da njihovi sinovi ratuju! Neka BAJEEN pošalje svoju porodicu u rat! Rasturili su Jugu. Napravili jad i bedu u Siriji, Avganistanu, Iraku Libiji. Sad im Rusija smeta! Probudi se ukrajinski narode, ne idite u krvoproliće protiv braće svoje!Nadam se da će se naći dogovor izmedju RUSIJE I UKRAJINE! Srecno