OTAC I DVA SINA IZGORELI ZBOG JELKE: Jeziva tragedija, uginuli i psi

Novosti online

26. 12. 2021. u 19:26

OTAC i dva sina iz Pensilvanije poginuli su u požaru u subotu ujutro, a supruga je uspela na vreme da pobegne. Izgoreli su i porodični psi.

ОТАЦ И ДВА СИНА ИЗГОРЕЛИ ЗБОГ ЈЕЛКЕ: Језива трагедија, угинули и пси

Foto: Printscreen

Erik King (41) i njegova dva sina, Liam (11) i Patrik (8) poginuli su na božićno jutro kada je izbio požar i zapalio njihovu kuću u Kvakertaunu oko 1:20 ujutro, piše NY Post.

Supruga je uspela da pobegne iz kuće na vreme sa svojim najstarijim sinom. Navodno su uginula i dva porodična psa.

- Dokazi su vrlo jasni, vatra je zapalila božićnu jelku. To je bilo pravo drvo, a ono gori vrlo brzo - rekao je šef policije Kvakertauna Skot Mekelri.

Vatra je uništila dom porodice King kao i kuću pored, s kojom je bila spojena. Susedna porodica je uspela da pobegne nepovređena.

Porodica King je bila vrlo aktivna u zajednici, a građani su u roku jednog dana donirali 350.000 dolara za pomoć.

- Erik i Kristin su bili srednjoškolska ljubav i najsrećniji par. Uvek su bili nasmejani i pozitivnog duha. Porodica je bila veliki deo Kvakertaunove "Mlade košarkaške asocijacije" i provodili su dane i noći na bejzbol terenima - rekla je organizatorka akcije za pomoć Kristin Randazo.

- Porodica King je vrsta ljudi koji ovo mesto čine posebnim za život i pohađanje škole - stoji u Fejsbuk objavi školskog okruga Kvakertauna.

(Telegraf)

BONUS VIDEO - AUTOMOBIL GOREO KAO BUKTINjA: Požar na Fruškoj gori

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

UKRAJINA OBORILA RUSKI BOMBARDER: Oglasio se komandant ukrajinskog ratnog vazduhoplovstva