RODITELJI UBILI I SEBE I DECU: Stravična tragedija petočlane porodice iz predgrađa nemačke prestonice

I. S.

05. 12. 2021. u 22:23

STRAVIČNA sudbina petočlane nemačke porodice, koja je mrtva nađena u kući, nadomak Berlina, u Brandenburgu i u nedelju je punila novinske stupce.

РОДИТЕЉИ УБИЛИ И СЕБЕ И ДЕЦУ: Стравична трагедија петочлане породице из предграђа немачке престонице

Iznošenje tela / Foto AP

Najviše prašine podigla je činjenica da se, po svoj prilici, radi i o samoubistvu i čedomorstvu. Kako je u nedelju objavio ugledni prestonički dnevnik "Berliner cajtung", pored beživotnih tela nađeno je oproštajno pismo.

Svih pet tela imaju povrede od vatrenog oružja, a na nekima su primećene i ubodne rane, ali se još nije sa sigurnošću doneo zaključak o oruđu kojim su nanete. Takođe javnosti nije saopšteno koje telo ima koju vrstu povreda, kao ni šta je u svakom pojedinačnom slučaju dovelo do fatalnog ishoda.

Policija je potvrdila da ne postoji sumnja na treću osobu, odnosno, da je zločin počinio neko van porodice. Dvoje odraslih od oko 40 godina odlučilo je da ode u smrt i sa sobom povede troje dece od četiri, osam i deset godina. Zbog toga nije izdata poternica, niti se istražuje motiv ubistva sa strane, nego samoubistvo i čedomorstvo, budući da je dokazano da su odrasle osobe roditelji nesrećnih mališana. Jedini preživeli je četvoronožni ljubimac porodice, koji je odveden u smeštaj za pse lutalice.

KRIVA PSIHOZA ZBOG KARANTINA?

Policija Kotbusa je, takođe, potvrdila da su otac i majka bili učitelji po profesiji. Komšije, koji pričaju da su roditelji bili pristojni građani i da ništa nije ukazivalo na to da se bliži tragedija, nagađaju da je "okidač" bila činjenica da je porodica bila zatvorena u kućnom kovid-karantinu. Detalji iz oproštajnog pisma još nisu saopšteni javnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OŠTRIM PREDMETOM NASRNUO NA TRI ŽENE: Policija savladala napadača, više osoba završilo u bolnici