ZEMLjE Evropske unije mogle bi da slede primer Mađarske i potpišu sporazume sa Rusijom o isporukama gasa zaobilazeći Ukrajinu, izjavila je poslanica Vrhovne rade Ukrajine Sofija Fedina, upozoravajući da Moskva „navlači čitavu Evropu na gasni heroin“.

Ljube

01.10.2021. 17:13

Sta znaci " navlaci Evropu " pa svi znaju da drzave Evrope mnoge ,ne mogu bez Ruskog gasa ,tako je kako je ,a Ukrajina jos nije osetila ruski bes koji je itekako zasluzila ! Kako kaze nas narod ," niko nikoga ne moze za**bati kao sto mozes sam sebe , e to je Ukrajina !

Vatro Marx

01.10.2021. 18:05

Za par godina Russije ce stici sa gasom do Lisabona, Portugal Francuska je vec zainteresovsns da preko Njemacke preuzmu gasovod, takodje i Spanjolska posto ima problem sa Alzirom povodom ispirucivanja i skupo placaju. Russija je ta koja ce za par godina imati EU u rukama. U pravu je Ukrajunka.

Miki Zg

01.10.2021. 18:17

Ostaće Ukrajinci na virtualnom gasu iz Amerike ove zime .Realnost je tu ,kroz Ukrajinu ove zime biti će vrlo malo M3 gasa i nema love i ruskofobne politike koju vode ovih 7 god.? Od Zapada dobiti će političku podršku ,a novčanu nula evra -dolara !