POTPUNA KONTROLA MEDIJA: Talibani zabranili novinarima da izveštavaju o protestima

Novosti online

07. 09. 2021. u 18:26

POKRET Taliban zabranjuje medijima da izveštavaju o protestima i poziva novinare da izbegavaju ove događaje, saopštio je portparol pokreta Zabiulah Mudžahid.

ПОТПУНА КОНТРОЛА МЕДИЈА: Талибани забранили новинарима да извештавају о протестима

Foto: Tanjug/AP Photo

- To nisu demonstracije, to su nemiri. Nećemo to dozvoliti, a mediji neće pratiti takve proteste - rekao je Mudžahid na konferenciji za novinare.

On je pozvao medije da ne snimaju i ne izveštavaju o protestima.

- Ovi protesti su nezakoniti i mediji ne treba da ih snimaju... Pozivamo medije da ne prisustvuju protestima - dodao je portparol.

U utorak su u Kabulu organizovani protesti nakon što je na poziv talibana načelnik međuresorne obaveštajne službe Pakistana Faiz Hamid posetio glavni grad Avganistana. Protest je počeo severno od Kabula i nastavio se ispred ambasade Pakistana.

 

(Sputnjik)

BONUS VIDEO:

UZNEMIRUJUĆ VIDEO: Talibani snimili kako likvidiraju šefa policije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!