TALIBANI PROGLASILI KRAJ RATA: Svako ko uzme oružje u ruke neprijatelj je naroda i zemlje

Novosti online

06. 09. 2021. u 10:53

PREDSEDNIK pokreta "Taliban" (teroristička organizacija zabranjena u Rusiji) Zabiula Mudžahid saopštio je da je rat u Avganistanu završen i da pokret očekuje da će se situacija u zemlji stabilizovati, javlja "Todo njuz".

ТАЛИБАНИ ПРОГЛАСИЛИ КРАЈ РАТА: Свако ко узме оружје у руке непријатељ је народа и земље

Foto: Tanjug/AP Photo

- Predstavnik talibana Zabilula Mudžahid je tokom konferencije za štampu u Kabulu saopštio da je rat završen i da oni očekuju da će Avganistan biti stabilan, a svako ko uzme oružje u ruke je neprijatelj naroda i zemlje - navodi televizija na tviteru.

Pored toga, televizija "Skaj njuz", pozivajući se na Mudžahida, javila je da nijedan civil nije poginuo prilikom zauzimanja Pandžšira i da je Pokret otpora odbio pregovore.

Mudžahid je dodao da je u toj provinciji ponovo uključena struja i uspostavljene su telefonske veze.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO:

UZNEMIRUJUĆ VIDEO: Talibani snimili kako likvidiraju šefa policije

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu