"VOLIM DA PLEŠEM" Britanski ministar uživao u tehno klubu, svi pričaju o snimku (VIDEO)

Novosti onlajn

30. 08. 2021. u 17:17

ODEVEN u odelo, bez kravate, i naizgled sam, britanski ministar Majkl Gov snimljen je na plesnom podijumu u klubu Bohemia u centru Aberdina u ranim jutarnjim satima u nedelju, piše Skaj Njuz.

ВОЛИМ ДА ПЛЕШЕМ Британски министар уживао у техно клубу, сви причају о снимку (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Tviter

Klub je bio domaćin tehno večeri pod nazivom "Pipe", a na društvenim mrežama objavili su video na kojem se vidi kako Gov skače u ritmu muzike, s natpisom "Gove in the club".

Adam Tejlor, suorganizator događanja, rekao je da je Gov bio u pabu u prizemlju i zainteresovao se kad je izašao i čuo muziku

Teljor rekao je za novinsku agenciju PA:

- Pitao sam želi li doći gore i voli li muziku za ples. Objasnio sam mu da je to prilično živahna muzika i upitao ga je li siguran da je to njegova vrsta noći.

- Rekao je "volim da plešem", ja sam mu poručio 'ulazak je pet funti', a onda se on pokušao izvući od plaćanja karte pozivanjem na svoju funkciju. Gov se u klubu bacio na ples, poskakujući uz tehno muziku - rekao je Tejlor.

- Očekivao sam da će se popeti i možda samo popiti nekoliko pića. Pab je bio zatvoren, ali kad sam sledeći put otišao gore, imao je zaista dobre pokrete. Imao je neverovatnu energiju i izdržljivost, samo je nastavio plesati celu noć - dodao je Tejlor.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!