RUSIJA predstavlja pretnju za Sjedinjene Američke Države zbog njenih pokušaja da poseje razdor u Kongresu i destabilizuje situaciju u zemlji, smatra bivši šef američkog Nacionalnog centra za kontraobaveštavanje i bezbednost Vilijam Evanina, prenosi „RT“.

Komentari (5)

Romi

14.08.2021. 10:51

Bravo,tako i treba da rade da naprave razdor u Americi.Oni decenijama prave razdor sirom svijeta.Treba il napraviti da se raspadnu onako kao sto su oni napravili sa ex YU.Vrijeme je da i njima mecka zaigra pred vratima.

UF DA JE SRECE I DA JE ISTINA

14.08.2021. 12:18

DA I NJIH NEKO DESTABILIZUJE, inace ameri destabilizuju ceo svet, i prava bi seta bila da se ne vrai maca na vratanca, a i mecka da zaigra red njihovim vratima. OPLJACKALI SU POLA SVETA, jos da im je da se dokopaju Sibira i ruskih resusa, kao sto je ona stara kucka (siptarska sponzorusa) otvoreno govorila, dok je Rusijom vladao petokolonizam i alkoholizam, sad kad je pravi covek Car Putin dosao na vlast, nacisti su postali nervozni.

Niko

14.08.2021. 13:54

Sve sto ste ucili u knjigama o ratu, je glupost, rat protiv neprijatelja bi ovako izgledao, prvo se uniste elektrane, vodovod, naftovod i gasovod,tim bi se napravila nervoza kod ljudi, a to je odlicna stvar za pobedu.