IZNENADIO SVE: Princ Hari se pojavio na humanitarnoj akciji u Londonu

Tanjug

30. 06. 2021. u 23:57

BRITANSKI princ Hari danas se iznenada pojavio u javnosti na dobrotvornoj akciji u Londonu kako bi se sastao s teško bolesnom decom.

ИЗНЕНАДИО СВЕ: Принц Хари се појавио на хуманитарној акцији у Лондону

Foto: EPA

Vojvoda od Saseksa vratio se u Veliku Britaniju i trebalo bi da se pridruži svom bratu, princu Vilijamu, kako bi u četvrtak otkrili statuu u čast njihove pokojne majke, princeze Dajane, na dan obeležavanja 60. godina od njenog rođenja, prenosi AP.

Danas je Hari posetio Kraljevsku botaničku baštu u zapadnom Londonu na svečanoj dodeli uručivanja nagrada u humanitarnoj organizaciji "Velčajld" čiji je pokrovitelj.

U izjavi koju je objavio "Velčajld", Hari je naglasio da ova humanitarna organizacija ima posebno mesto u njegovom srcu i da se sada kao roditelj dvoje dece oseća još više povezanim i bolje razume izazove kroz koje prolaze porodice koje ona podržava.

Hari i njegova supruga Megan povukli su se sa kraljevskih dužnosti prošle godine i sada žive u Kaliforniji sa svojom decom, a poslednji put on je posetio Britaniju u aprilu zbog sahrane svog dede, princa Filipa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)