POSLE SKANDALOZNOG FOTOGRAFISANJA U DUBAIJU: Fotograf plejboj prodaje snimak razgolićenih devojaka koje su šokirale sve (VIDEO)

Novosti onlajn

05. 06. 2021. u 22:52

VITALIJ Grečin, ukrajinsko-američki fotograf "plejboj", najavio je da će ponuditi na aukciju video-snimak koji je načinio tokom snimanja razgolićenih lepotica iz Ukrajine na balkonu u Dubaiju.

ПОСЛЕ СКАНДАЛОЗНОГ ФОТОГРАФИСАЊА У ДУБАИЈУ: Фотограф плејбој продаје снимак разголићених девојака које су шокирале све (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Jutjub

On tvrdi da se radi o ekskluzivnom video-snimku, koji traje 26 sekundi, i kaže da će ga prodati onome ko ponudi najviše novca. - U pitanju je video visokog kvaliteta koji pokazuje detalje uoči snimanja na balkonu. Kupac će moći da ga preproda ili distribuira - rekao je Grečin, preneo je portal Raša tudej.

On je u aprilu uhapšen s najmanje 15 golih lepotica zbog snimanja na balkonu u Dubaiju. Pretila im je kazna od šest meseci zatvora i po 5.000 dirhama (oko 1.350 dolara). On je oslobođen nakon 22 dana u zatvoru i 15 dana u karantinu, jer je bio pozitivan na korona virus. Zanimljivo je da će kupac dobiti pravo i da pozove devojke sa snimka da učestvuju u dvodnevnom događaju po svojoj želji, ali da se ne radi o pornografskim ili seksualnim aktivnostima - dozvoljeno je snimanje muzičkih spotova, TV emisija ili promotivnih kampanja.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)