HRVATSKA DO ZEMUNA - NOVA PROVOKACIJA IZ ZAGREBA: SPD “lijepoj njihovoj” pripojio Šid, Sremsku Mitrovicu, pa čak i Boku Kotorsku! (FOTO)

J. KERBLER, dopisnik "Večernjih novosti" - ZAGREB

25. 03. 2021. u 20:50

HRVATSKI levičari iz SDP-a u predizbornoj kampanji za lokalne izbore u Zagrebu članstvu su postali kartu Hrvatske na kojoj je istočna granica kod - Zemuna.

ХРВАТСКА ДО ЗЕМУНА - НОВА ПРОВОКАЦИЈА ИЗ ЗАГРЕБА: СПД “лијепој њиховој” припојио Шид, Сремску Митровицу, па чак и Боку Которску! (ФОТО)

Foto: Printskrin

Na toj karti Hrvatska je i Sremska Mitrovica, Šid i Fruška Gora, a na jugu i Boka Kotorska. Uz tu kartu u predizbornom materijalu Joška Klisovića, kandidata SDP-a za zagrebačkog gradonačelnika je i tekst ”žao mi je što premijer tako brzo ne reaguje na probleme u državi”.

Da apsurd bude veći Klisović je profesionalni diplomata koji je u mandatu Vesne Kusić bio i zamenik ministarke spoljnih poslova, a obavljao je i brojne diplomatske dužnosti od Njujorka do Brisela. Kako je uopšte mogla biti iscrtana takva karta, jer Hrvatska u tim granicama nikada nije postojala, SDP ne otkriva, a poručuju samo da je reč o ”glupoj i nepotrebnoj tehničkoj grešci”.

- Mi nastavljamo dalje - tvrde u SDP-u, dok je nekoliko hiljada članova stranke koji su na mejl dobili 'novu' kartu Hrvatske ostalo krajnje začuđeno.

Foto: Printskrin Jutarnji list

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (8)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove