UBIO ČOVEKA ZBOG 25 EVRA DUGA! Naneo mu teške povrede, iz bolnice ga otpustili - pa iskrvario na smrt!

Novosti online

15. 02. 2021. u 13:45

ŽUPANIJSKO državno tužilaštvo u Zagrebu donelo je rešenje o sprovođenju istrage protiv hrvatskog državljanina (34) zbog sumnje da je počinio krivično delo protiv života i tela teškom telesnom povoredom sa posledicom smrti, saopštili su iz Tužilaštva.

УБИО ЧОВЕКА ЗБОГ 25 ЕВРА ДУГА! Нанео му тешке повреде, из болнице га отпустили - па искрварио на смрт!

Foto AP

Postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 34-godišnjak 9. juna 2020. oko 2 sata iza ponoći, zajedno s prijateljem, došao do adrese stanovanja oštećenog u Zagrebu kako bi s njim porazgovarao oko navodnog duga u iznosu od 200 kuna (oko 25 evra).

Oštećenog je zatekao u društvu njegovih prijatelja i započeli su verbalni sukob.

Sumnja se da je tokom sukoba, sa namerom da ga teško povredi, osumnjičeni udario muškarca šakom u glavu usled čega je ovaj pao na leđa i udario glavom i telom u tlo i pritom zadobio povrede u vidu krvnog podliva kože glave, trupa i svih udova, i prelom više rebara.

Dalji fizički napad na oštećenog su sprečile prisutne osobe.

Oštećenom je istoga dana, u jutarnjim satima, pružena medicinska pomoć nakon koje je otpušten na kućnu negu, međutim, 13. juna 2020. preminuo je u porodičnoj kući usled krvarenja do kojega je došlo zbog preloma rebara.

(Telgraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MILANOVIĆ NIJE BIRAO REČI: Hoće li i državljanstvo da mi oduzmu? Ti ljudi nemaju mere (FOTO)