MILANOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Reke pravde dolaze... Opraće ovu ustajalu, smrdljivu Plenkovićevu močvaru!

Novosti online

10. 04. 2024. u 16:05

PREDSEDNIK Hrvatske Zoran Milanović ponovo je optužio aktuelnu vladu Andreja Plenkovića, HDZ i pojedince za krađe zbog kojih bi išli u zatvor da Hrvatska demokratska zajednica nije na vlasti, pa poručio da će zato formirati vladu nacionalnog spasa.

МИЛАНОВИЋ БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ: Реке правде долазе... Опраће ову устајалу, смрдљиву Пленковићеву мочвару!

Foto: Tanjug/Hina/Mario Strmotić/Edvard Sušak

- Rimac, Banožić, Butković, Žalac, Tolušić, Horvat, Aladrović, Kuščević… nastavi niz jer svako u svom gradu ili mestu zna barem jednog hadezeovca koji je nešto ukrao ili je stekao na kriminalan način zbog kojeg bi išao u zatvor, jasno, da HDZ nije na vlasti - napisao je Milanović na Fejbuku.

Dodao je da u Hrvatskoj osam godina trpe "novo normalno" – ukradi, pogoduj, zamrači.

- Osam godina Hrvatsku sistemski pljačkaju Plenković i njegovi jataci. Ne krše samo zakon, nego gaze i Ustav i ruše civilizovano društvo - istakao je hrvatski predsednik.

Takođe, upitao je gde je nestalo 139 miliona evra iz hrvatske naftne kompanije, ko je postavljao direktore, ko je tražio da Škugor postane direktor Sektora prirodnog gasa, te konstatovao da je sve odrađeno pod pokroviteljstvom Plenkovića i HDZ-a.

- Nemam finijih reči, karakter mi nije lak, ali neću ćutati, kao što su osam godina ćutale sve (ne)moralne vertikale društva, od Ustavnog suda, kojekakvih komisija koje grabe monopol na istinu, nazovianalitičara i ′mislilaca′ koji žive isključivo od javnog novca! - dodao je Milanović.

Prvi čovek Hrvatske pojasnio je da (ne)moralne vertikale, po obrascu dobijenom od Plenkovića i HDZ-a, daju uputstva hrvatskim ljudima kako treba glasati 17. aprila. 

- Svi znate kako 17. aprila treba glasati – prema savesti i nećete pogrešiti. Reke pravde dolaze. Ima i potoka i pritoka, ali opraće ovu ustajalu, smrdljivu Plenkovićevu močvaru! Hrvatsku ću od toga osloboditi, potrebna nam je Treća Republika i zato ću formirati Vladu nacionalnog spasa - zaključio je Milanović.

(RT Balkan)

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)