PLENKOVIĆ NIJE BIRAO REČI: "Rat" sa Milanovićem nikako da se smiri, prozivke lete na sve strane

Tanjug

08. 04. 2024. u 21:11

HRVATSKI premijer i predsednik HDZ-a Andrej Plenković optužio je danas predsednika Hrvatske Zorana Milanovića za, kako je naveo, štetočinsko ponašanje, kršenje svih etičkih i pravnih načela i diktatorske manire.

ПЛЕНКОВИЋ НИЈЕ БИРАО РЕЧИ: Рат са Милановићем никако да се смири, прозивке лете на све стране

Foto: Tanjug

- On je predvodnik kršenja, ne samo Ustava, nego opštih i temeljnih načela ustavnog poretka - poručio je Plenković, odgovarajući na pitanja novinara, prenose agencije.

Dodao je da je raspisivanjem izbora za sredu, 17. aprila, Milanović naneo štetu hrvatskoj ekonomiji u vrednosti većoj od 300 miliona evra.

- To je jedno štetočinsko ponašanje u finansijskom i svakodnevnom operativnom životu - naveo je Plenković, ne pominjući Milanovića imenom.

Istakao je da u Hrvatskoj više nema nikoga ko nije svestan ko je "maligni element hrvatskog političkog života i društva".

Dodao je da Milanović "nema nikakvo ostvarenje i nikakav rezultat".

- Ima samo sniženu političku kulturu, vulgarnost, primitivizam, lične uvrede brojnim akterima. Prekršio je sva etička i pravna načela i to će ljudi kazniti - poručio je Plenković.

BONUS VIDEO: Spisak žrtava bahatosti Dragana Đilasa nema kraja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima