PRETUKLI DECU JER IM SE UČINILO DA SU SRBI? Užas u Hrvatskoj, nasilnici pomislili da su maloletnici - "delije"

Novosti online

07. 01. 2024. u 17:34

U centru Vukovara, u subotu oko 22.25 sati, došlo je tuče u kojoj je više dečaka povređeno, a neki su zadobili i teške telesne povrede. Od njih desetak nekoliko je uspelo da pobegne, šestoro je pretučeno, od kojih troje brutalno i prevezeni su u KBC Osijek.

ПРЕТУКЛИ ДЕЦУ ЈЕР ИМ СЕ УЧИНИЛО ДА СУ СРБИ? Ужас у Хрватској, насилници помислили да су малолетници -  делије

Foto Ž. Knežević

- Policijska uprava vukovarsko-sremska je sinoć 6. januara 2024. godine primila dojavu da je u Vukovaru, Ulica Josipa Jurja Štrosmajera, oko 22.25, došlo do sukoba između nekoliko osoba. Brzo je angažovana hitna medicinska pomoć i u toku je sprovođenje kriminalističkog istraživanja kako bi utvrdili sve činjenice tog događaja - stoji u saopštenju Policijske uprave vukovarsko – sremske.

Večernji list piše da, "kako to i najčešće bude kod ovakvih događanja u Vukovaru u prvi trenutak se mislilo da se radi o međunacionalnom sukobu i da su se sukobile dve navijačke grupe". Međutim, kako piše Večernji list, ovaj put se nije to dogodilo što "potvrđuju i objave roditelja neke od dece koja su pretučena".

Tako u jednoj objavi stoji: "Samo da se zna BBB Vukovar počeli i hrvatsku decu od 13-14-15 godina da premlaćuju”.

Prema informacijama od članova porodice pretučene dece sve se događalo u središtu Vukovara i u trenutku kada su pretučena deca šetala gradom.

- To su deca koja se znaju od prvog razreda osnovne škole. U gradu uveče šetaju gradom i druže se. To su sve deca od 15-ak godina. Njih je u društvu bilo desetak. Napali su ih stariji mladići, pripadnici BBB Vukovar, koji su hodali ispred njih. Kako su nam deca prenela, oni su u jednom trenutku čuli da neko od dece ima drugačiji naglasak pa su mislili da se radi o "delijama" – kažu sagovornici Večernjeg lista.

Odmah potom su ih napali i, kako su im deca posle prenela,  tukli rukama i nogama.

BONUS VIDEO - "POLICIJA, RUKE NA LEĐA": Pogledajte veliku akciju hapšenja osumnjičenih za dojave o bombama

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!