"ZAŠTO SI UBIO DETE?" Zatvorenici urlali na jednog od Vanjinih otmičara, njegov odgovor šokirao sve

Novosti online

11. 12. 2023. u 13:56

MEDIJI u Severnoj Makedoniji preneli su da su osumnjičeni za organizovanje i pomaganje ubistva Vanje Đorčevske zatvoreni u posebne ćelije, a kada su ih ostali pritvorenici videli, vređali su ih i lupali im na rešetke.

ЗАШТО СИ УБИО ДЕТЕ? Затвореници урлали на једног од Вањиних отмичара, његов одговор шокирао све

Foto: Printskrin

Trojica od četvorice osumnjičenih za otmicu i ubistvo Vanje Đorčevske koji se nalaze u Šutki priznali su svoju krivicu i svoju ulogu u ovom gnusnom zločinu.

MMS je iz sopstvenih izvora saznao da su im, dok su bili smešteni u ćelije, stalno vikali: „Kako si mogao da ubiješ dete“, „Zašto?“, „Zašto si ubio dete?“

Velibor Manev, rodom iz Velesa, kratko je odgovorio:

- Trebao mi je novac za svadbu - rekao je Manev, prenosi MMS.

I taj odgovor je još više revoltirao sve - i pritvorene, i zatvorenike i zaposlene.

Manev je, nakon što se saznalo da je jedan od krivaca za Vanjinu smrt, rekao da je otac dve ćerke. Jedna je udata i ima unuče, dok druga ćerka nije.

Izvori MMS-a kažu i da su slična pitanja upućena Vanjinom ocu Aleksandru Đorčevskom. „Kako si mogao?!“, pitali su Aleksandra, ali je on, prema MMS-u, po dolasku u Šutku samo ćutao.

Podsećamo, pre nekoliko dana, međutim, obučeni u specijalnu odeću i gotovo na ćelavo ošišani, otac Vanje Đorčevske Aleksandar i trojica osumnjičenih su pod jakim policijskim obezbeđenjem izvedeni pred sudiju, a potom je javnost videla njihov novi izgled.

Kasnije je priveden i vozač koji je vozio glavnoosumnjičenog Ljupča Palevskog Palča, za kojeg se veruje da je ubio Vanju Đorčevsku.

BONUS VIDEO: IZBODEN NOŽEM 30 PUTA: Jezivo ubistvo muškarca, zločin se odigrao u napuštenoj kući u Novom Sadu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar