ČOVIĆ: Nastavljamo da radimo ovom dinamikom

Novosti online

22. 08. 2023. u 22:00

PREDSEDNIK HDZ-a BiH Dragan Čović rekao je, nakon današnjeg sastanka vladajućih koalicija na nivou BiH, da je zadovoljan.

ЧОВИЋ: Настављамо да радимо овом динамиком

Foto: Printskrin/RTV Hercegbosna

- Danas smo nastavili sastanak od 24. jula, kada smo rekli da ćemo danas imenovati ministra finansija u Savetu ministara. Ja sam uveren da na ovaj način i ovim tempom, da ćemo u narednih 15 dana imati predstavnike grupacije stranaka trojke. Iz osmog meseca ne bismo trebali da izađemo, a da ne potvrdimo ova tri zakona. Ono što bih dodao, jeste da nastavimo ovakvom dinamikom - naveo je Čović.

Domaćin sastanka je bio lider SNSD-a i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, a iz SNSD-a su prisustvovali još i Željka Cvijanović, Nebojša Radmanović, Nikola Špirić, te Sanja Vulić.

Tu su bili i lider DNS-a Nenad Nešić, predsednik Demosa Nedeljko Čubrilović i zamenik predsednika te stranke Spomenka Stevanović, kao i potpredsednik Ujedinjene Srpske Milan Petković.

Na sastanku su učestvovali lider HDZ-a Dragan Čović, iz Naroda i pravde Elmedin Konaković i Denis Zvizdić, iz Naše stranke Edin Forto i Predrag Kojović, te SDP-a Nermin Nikšić i Saša Magazinović.

(ATV)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)