OBJAVLJENA FOTOGRAFIJA MRTVOG UBICE: Šire se teorije zavere o monstrumu iz Gradačca, tvrde da je Nermin Sulejmanović živ

Novosti online

15. 08. 2023. u 16:26

DOK se društvenim mrežama šire teorije zavere da je pomahnitali trostruki ubica iz Gradačca Nermin Sulejmanović živ i da je navodno pobegao u Italiju, "Avaz" je objavio fotografiju koja potvrđuje da je kobnog dana, a nakon likvidacije supruge i još tri osobe, okružen policijom, počinio samoubistvo.

ОБЈАВЉЕНА ФОТОГРАФИЈА МРТВОГ УБИЦЕ: Шире се теорије завере о монструму из Градачца, тврде да је Нермин Сулејмановић жив

Foto: Instagram/iron_bb24

Sulejmanović se, kao što se vidi na fotografiji koju je objavio "Avaz" ubio u vozilu BMW koje bilo parkirano ispred farme u mestu Donja Ledenica.

Podsećamo, ubica Nermin Sulejmanović je u petak ubio nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović i dvojicu turskih državljana Đengiza i Denisa Ondera.

U pomahnitalom napadu ranio je policajca Huseina Kotorića, građanina Nedima Pamukovića te Harisu Onder, suprugu Đengiza.

Krvavi pir Sulejmanović je, kako je potvrdio, počinio iz "hinjaluka", a brutalno ubistvo supruge objavio je na Instagramu.

Niko ne želi preuzeti njegovo telo, pa čak ni otac. Telo se nalazi se u Komemorativnom centru u Tuzli i nije poznato ni kada će biti sahranjen.

BONUS VIDEO: KRVAVA TUČA U ROŽAJAMA - Nožem povređene tri, uhapšene dve osobe

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove