"TI SI MOJ BRAT": Jezive poruke podrške monstrumu Nerminu Sulejmanoviću iz Gradačca, hvalili ga tokom krvavog pira

Novosti online

11. 08. 2023. u 16:22

MONSTRUM iz Gradačca Nermin Sulejmanović ubio je danas tri osobe, a ranio još troje, a javnost je posebno šokirala činjenica da je na Instagramu snimio ubistvo svoje supruge.

ТИ СИ МОЈ БРАТ: Језиве поруке подршке монструму Нермину Сулејмановићу из Градачца, хвалили га током крвавог пира

Foto: Instagram/iron_bb24/huso_ims

Nakon krvavog pohoda, pobegao je od policije, a u jednom trenutku, neposredno pre samoubistva, snimio je direktan prenos na Instagramu.

Većina onih koji su pratili bili su zgroženi, ali je bilo i onih koji su podržali monstruma u ​​komentarima.

- Joj jesi napravio havanu krvi. Ti si moj brat. Puš*** ki** hejteri - napisao je izvesni huso_ims.

Na profilu te osobe vidi se da je u pitanju izvesni Husi I. Pre nekoliko godina je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj drži pištolj.

Foto: Instagram/iron_bb24/huso_ims

Kako je najavio šef Kabineta federalnog ministra unutrašnjih poslova Ervin Mušinović, resorni ministar će nadležnim organima naložiti da preduzmu adekvatne korake u procesuiranju osoba koje su na društvenim mrežama podržavale ubicu i veličale njegove postupke.

- Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak zatražit će od Federalne uprave policije i MUP-a Tuzlanskog kantona da ispitaju sve osobe koje su nakon stravičnih ubistava u Gradačcu podržavale ubicu i veličale zločin koji je počinio na društvenim mrežama - potvrdio je Mušinović.

Takođe, biće zatraženo od svih osoba koje su svojim porukama podržale ubicu da podnesu izveštaj o počinjenom krivičnom delu.

- Ovo se posebno odnosi na komentare pojedinaca objavljene na dva video-snimka, koje su uklonili inspektori Federalne uprave policije i MUP-a TK. Takođe, biće zatraženo da sve osobe za koje se utvrdi da su počinile krivično delo mržnje porukama podrške ubici, da podnesu izveštaje o počinjenom krivičnom delu - dodao je Mušinović.

BONUS VIDEO: PREŽIVELI RAFALE UROŠA BLAŽIĆA, A SLUPALI SE AUTOM - Mladi iz Malog Orašja u bolnici, porodice u šoku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)