"ZA JEDNU MLADOST KOJA NIKAD NEĆE PROĆI..." Danas poslednji ispraćaj doktorke Azre koju je na pešačkom prelazu usmrtio bahati vozač

Novosti online

29. 05. 2023. u 09:26

MLADA doktorka Azra Spahić koju je automobilom u Sarajevu usmrtio vozač “mercedesa” Armin Berberović biće sahranjena danas u rodnom Bihaću, na gradskom groblju Humci u 17 časova.

ЗА ЈЕДНУ МЛАДОСТ КОЈА НИКАД НЕЋЕ ПРОЋИ... Данас последњи испраћај докторке Азре коју је на пешачком прелазу усмртио бахати возач

Foto: Društvene mreže

Mlada Azra Spahić stradala je u petak u jezivom udesu u Sarajevu, 26. maja ove godine u 25. godini života.

Zbog ove nesreće sinoć je u Sarajevu, na mestu pogibije, održan mirni skup građana koji su izrazili žalost za još jednim ugašenim životom, a zbog divljanja nesavesnih vozača ulicama grada.

Nastradala Azra bila je i umetnica.

- Svaki put kada se ugasi jedan mladi život teško nam bude. Njena umetnička priča je za nas bila posebna. Imala je taj talent koji se na prvu naprosto uklapao u Mapu kulture. Ta prva slika portreta Morgana Frimana je nešto što je ostavilo njen pečat na nas - stoji u jednoj od brojnih objava na Fejsbuku.

Potresne poruke posvećene stradaloj Azri nižu se društvenim mrežama.

- Neke sudbine su teške i nisu fer. Jedno zašto? Bezbroj zato, ali nedovoljno za tvoje najmilije. Od nekih se stvari ne oporavlja nikada. Iskreno se svim srcem molim za snagu tvojih najmilijih kako bi mogli nastaviti. Verujem da si verovala u bolje, da si videla nadu. Onda kada si u vremenu velikog odlaska mladih odlučila ostati, pokušati, raditi u svojoj zemlji, u svom sistemu, a stradala si od strane istog. Jer disfunkcionalni sistemi rađaju ovakve po okolinu opasne pojedince. Žao mi je i nije fer! - navodi se u jednoj od brojnih oproštajnih poruka od Azre na društvenim mrežama.

Podsećamo, 26. maja u 23.30 h na Marijin Dvoru u Sarajevu Armin Berberović je vozeći iznad dozvoljene brzine, pod dejstvom alkohola i bez vozačke dozvole, automobilom usmrtio Azru, a teško povredio još dve devojke, od kojih se jednoj lekari bore za život.

Iza mlade Azre ostaju majka Aida, otac Goran, brat Adnan, snaja Nejra sa decom kao i druga brojna rodbina i prijatelji.

(Crna- hronika.info)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)