BOSANAC IZBO NOŽEM ŽENU U ŠVAJCARSKOJ: Posle dve godine oslobođen zbog neverovatnog razloga

Novosti onlajn

26. 03. 2023. u 21:40

DRŽAVLjANIN BiH (38) oslobođen je krivice nakon napada na suprugu i još jednu slučajnu prolaznicu, jer je bio pod uticajem kanabisa, zbog čega se, kaže, ničeg ne seća. Sud je naložio da mora na bolničko lečenje zavisnosti.

БОСАНАЦ ИЗБО НОЖЕМ ЖЕНУ У ШВАЈЦАРСКОЈ: После две године ослобођен због невероватног разлога

Foto: Printscreen

Naime, sve se desilo u švajcarskom okrugu Vaseramt, u februaru 2021. godine kada se državljanin BiH vratio s posla. Kako prenose mediji, on je provodio mirno veče sa suprugom, a onda je uzeo dva džointa. Nakon toga, po sopstvenom priznanju, izgubio je kontrolu nad sobom te se skoro i ne seća šta se, zapravo, desilo te večeri, piše Oslobođenje, prenosi Jutrarnji list.

Mediji prenose da je samo odjednom zgrabio kuhinjski nož, izbo suprugu, ali je ona uspela da pobegne iz stana. Ispred stana je naišla prolaznica, koja je pokušala da joj pomogne, a napadač je nožem ranio i nju.

Njegov advokat je tokom suđenja rekao da nakon dva džointa, on jednostavno više nije bio pri sebi, te nije delovao sa predumišljajem, niti je postojao motiv za napad.

Navodno su živeli u dobrom braku i zajednički vodili posao. Tokom suđenja veštak je izneo svoje mišljenje da upotreba kanabisa može izazvati takvu naglu promenu ponašanja.

Pored toga što je naloženo da mora na lečenje, a u zaključku sudske odluke stoji i da nije bilo moguće utvrditi nameru da ubije ženu.

BONUS VIDEO: 

POTRAGA ZA TROJICOM NESTALIH U DUNAVU I DALjE TRAJE:Apel porodice građanima da pomognu tokom vikenda

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)