"SRBIMA ĆE PAROLA ZAPARATI OČI": Sraman tekst i doček lažne države Kosovo u Tuzli (VIDEO)

Novosti online

13. 03. 2023. u 08:44

Kvalifikaciona utakmica reprezentacija Bosne i Hercegovine i "Kosova" u rukometu odigrana je u Tuzli, gde su navijači domaće selekcije istakli transparent dobrodošlice gostima - "Dobro došli, igrači NEZAVISNOG Kosova". Reč "nezavisno" posebno je naglašena i napisana je velikim slovima.

СРБИМА ЋЕ ПАРОЛА ЗАПАРАТИ ОЧИ: Сраман текст и дочек лажне државе Косово у Тузли (ВИДЕО)

Foto: Tviter/BHfudbal

Sramota na koju niko neće reagovati, ali to je samo jedna kap onoga što se juče dešavalo u Tuzli. Naime, bosanski portal sportsport.ba je izbacio skandalozan tekst pod naslovom - "Scene dočeka rukometaša Kosova u Mejdanu će obići region, Srbima će parola "zaparati oči".

Tužno da ne može tužnije, toliko politizovati jedan obični rukometni meč u kome su se sastala dva "luzera".

Novinar, koji je pisao tekst, skoro da nije stavio slovo o meču, da li zbog kvaliteta događaja ili svog poznavanja rukometa.

- Po prvi put od sticanja nezavisnosti neka selekcija Kosova gostuje u Bosni i Hercegovini. U pitanju su kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u rukometu. I dok UEFA onemogućuje odigravanje mečeva BiH i Kosova u kvalifikacijama, to i nije slučaj sa EHF-om pa su se ove dve selekcije našle u istoj grupi kvalifikacija za EP - počinje tekst novinar na sportsport.ba.

A onda se ponosi dočekom lažne države Kosovo u Tuzli.

- Za goste iz Kosova tuzlanska publika je pripremila poseban doček koji će vrlo izgledno i obići region. Kada su istrčali na parket usledili su gromoglasni aplauzi, dok su i BHFanatikosi istakli parolu: "Dobro došli, igrači nezavisnog Kosova!". Na neki način rukometaši Kosova su dočekani na očekivan i normalan način, a sigurno će biti i onih koji će imati prigovora na ovu toplu dobrodošlicu. Inače, EHF je Kosovo kao punopravnu članicu primio još 2014. godine i od tada nacionalni timovi te zemlje igraju kvalifikacije. Do sada se nisu plasirali na niti jedan veliki turnir - zaključuje se u tekstu, sa sramnim naslovom.

BONUS VIDEO: "STRAH JE ČUDO": Duljaj posle novog kiksa Partizana: Najgore je kad se izgubi samopouzdanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (11)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!