ZVORNIČKO LETO: Ova manifestacija će svake godine podizati nivo i biti sve bolja i bolja

V. M.

09. 08. 2022. u 15:19 >> 15:21

OBRAĆANjEM gradonačelnika Zvornika Zorana Stevanovića i koncertom Željka Samardžića na Letnjoj bini pored Drine, spuštene su zavese 21. Zvorničkog leta.

ЗВОРНИЧКО ЛЕТО: Ова манифестација ће сваке године подизати ниво и бити све боља и боља

Foto: V.M.

Stevanović se zahvalio publici koja je svako veče bila na gradskoj plaži, Zvorničanima jer vole svoj grad, Drinu, Zvorničko leto.

 - Hvala svima koji su učestvovali u organizaciji, a najviše hvala vama, draga publiko, i srećna slava grada onima koji je danas slave. U ime organizatora Zvorničkog leta i grada Zvornika poručujem vam da će ova manifestacija svake godine podizati nivo i biti sve bolja i bolja - poručio je gradonačelnik Zvornika.

Foto: V.M.

Nema, kako ističe Stevanović, „slobodnog kreveta u zvorničkim smeštajnim kapacitetima, a treba znati da su oni 15 puta uvećani od 2007. godine do danas“.

U godinama koje su pred nama treba nastojati da naša ponuda bude još ozbiljnija kad su u pitanju turisti, da više afirmišemo i srednjevekovnu tvrđavu i reku Drinu i sve ono što imamo kako bi ljudi ovde dolazili i vraćali se ponovo.

Poslednje večeri sedmodnevne manifestacije kiša u drugom delu koncerta malo je poremetila do tada fantastičnu atmosferu na Samardžićevom koncertu. Ali, to nije uticalo na njegove obožavaoce, niti na njega koji je silazio među vernu publiku, čak i kada je pala kiša.

Samardžić je, pre nastupa, rekao da se u Zvorniku oseća jako dobro. Komentarišući prostor i ambijent gde se održava koncert rekao je da je životan, kao i da je i sam rastao pored Neretve i da zna šta je reka.

BONUS VIDEO:

SOKAKOM POTEKLI POTOCI PIVA: Počinje tradicionalna manifestacija u Zrenjaninu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)