NOVI DETALJI NESTANKA MARIJANE IZ VELIKOG BRATA: Dronovima pretražuju Savu! Raspitivala se kakva budućnost čeka njenu decu

Novosti onlajn

28. 04. 2022. u 10:44

INTENZIVNA potraga za Marijanom Seifert (38), poznatijom kao pobednica "Velikog brata", čiji je nestanak prijavio suprug, nastavlja se drugi dan.

НОВИ ДЕТАЉИ НЕСТАНКА МАРИЈАНЕ ИЗ ВЕЛИКОГ БРАТА: Дроновима претражују Саву! Распитивала се каква будућност чека њену децу

Foto: Printskrin Youtube/ Man Milver

Prema nezvaničnim informacijama, juče je tokom dana deo njenih stvari pronađen nekoliko stotina metara od njenog doma, te se u sredu pretraživao detaljno ceo kvart kao i područje reke Save od Mosta mladosti.

Kako navodi Jutarni, potraga će se nastaviti i danas u tom području, te će se u potragu ubaciti i dron.

Jedna od prijateljica nestale je u potpunom šoku jutros istakla da ne može da veruje da bi Marijana na ovaj način napustila svoju decu.

- Sve do 2018. smo se intenzivno družile, a kad sam napustila Hrvatsku ostale smo u kontaktu. Ona je za svoju ćerkicu živela, bila joj je glavna briga nakon svega što je do tada prošla. Drugo njeno dete i supruga nisam upoznala, a s njom sam se zadnji put čula pre par meseci za njen rođendan - priča prijateljica i dodaje:

- Zvučala mi je setno, propitkivala se kakva budućnost čeka njenu decu, zvala sam je kod sebe u posetu pa je rekla da nije vreme, da će doći kad bude bolje. Povezala sam to sa situacijom oko korone kao i činjenicom da nikom ne seda starenje. O braku i eventualnim problemima u njemu mi nije govorila, nego samo da je sve u redu i da ide svojim tokom, kao i da joj je zdravlje u redu. Nadam se samo da će se što pre vratiti kući jer nijedan problem nije nerešiv - rekla je Marijanina drugarica.

Oglasili se suprug i sestra

Marijana je nestala s kućne adrese u Lastovskoj ulici u Zagrebu. U trenutku nestanka na sebi je imala kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, trenerku crne boje sa belo-crvenom crtom i svetle patike.

Karlo Seifert, za kojeg se Marijana udala pre nekoliko godina, a s kojim ima i dete, oglasio se za 24sata.hr.

Seifert je prethodno na svojoj društvenoj mreži objavio apel u kojem moli da ukoliko iko išta zna o nestanku njegove supruge javi.

- Ja sam prijavio nestanak policiji. Ne mogu govoriti o okolnostima, ne znam ih ni ja – kratko je rekao Seifert.

Maja Kovačević, učesnica rijalitja Bar i Marijanina sestra, oglasila se ovim povodom:

- Pre nekoliko dana sam se vratila iz Beograda. S Marijanom se nisam čula. Isuse Bože. Noge su mi se odsekle. Ne znam ništa o njenom nestanku – kratko je rekla šokirana sestra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)