SNEG IZAZVAO PROBLEME I U REGIONU: Obilne padavine i u Severnoj Makedoniji

Tanjug

12. 12. 2021. u 15:37

OBILNE padavine i klizišta na planinama Plačkovica i Osogovo povećale su nivoe reka u reonu Kočani, pa se voda izlila na poljoprivredne površine i u podrume okolnih kuća u Severnoj Makedoniji.

СНЕГ ИЗАЗВАО ПРОБЛЕМЕ  И У РЕГИОНУ: Обилне падавине и у Северној Македонији

Foto: D. Milovanović

Najkritičnija je situacija je kod reke Bregalnice, gde je ugroženo oko 50 hektara pirinčanih polja, javlja agencija MIA.

Sneg je napravio probleme i u kičevskom regionu, zbog čega je došlo do problema u snabedvanju strujom.

-Zbog čestih nestanka struje i poplava, iskljuceni su strujni vodovi za nekoliko sela u našem kraju, naveli su iz EDB Kičevo.

BONUS VIDEO: SNEG U BEOGRADU - Formiran beli pokrivač u glavnom gradu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!