BOLESNI UMOVI: Na stranici "Hrvatske izdajice" više od 600 imena "za odstrel"

Tanjug

01. 12. 2021. u 17:08

DRUŠTVENIM mrežama ubrzano se širi stranica "Hrvatske izdajice", koja okuplja uglavnom protivnike epidemioloških mera i vakcinacije u koju svako može da upiše podatke bile koje osobe za odstrel.

БОЛЕСНИ УМОВИ: На страници Хрватске издајице више од 600 имена за одстрел

Foto: Tanjug/Hina

Ovde možete naći izdajnike hrvatskoga naroda, molimo Vas pretražite ili unesite podatke koji nedostaju, da ih „mi narod možemo pronaći“ i suditi im po Božjem i Prirodnom zakonu, Hvala Vam svima, Slobodnim Ljudima, stoji u zaglavlju stranice.

Na stranici, čiji je simbol omča za vešanje, je do 15 sati danas bilo popisano više od 620 "izdajnika", mahom političara i novinara, ali i mnogih široj javnosti nepoznatih ljudi.

Među njima se našla učiteljica Bernarda Jug, ali i Donald Trump, pokojni Milan Bandić, neki poznatiji lideri desnice i drugi.

Među "MOST WANTED", našli su se premijer Andrej Plenković, predsednik Zoran Milanović i ministar zdravlja Vili Beroš.

Tu su se našli i direktorka klinike Sestre milosrdnice Alemka Markotić, Tihomir Capak, Davor Božinović, Josip Aladrović, Ivan Đikić te Saša Srića.

Inače, učiteljica Bernarda Jug, Bernarda Jug je na aplikaciji Telegram zatražila od sledbenika da dele i popunjavaju bazu.

-Hiljade moraju biti na popisu, napisala je učiteljica, koja je javnosti poznata kao branilac dečaka koji je odbijao da nosi masku u školi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega