MEDIJI u Federaciji BiH, pogotovo sarajevski, sa oduševljem su dočekali vest o usvajanju Rezolucije o negiranju genocida u Srebrenici u Skupštini Crne Gore.

Komentari (8)

Mikos

18.06.2021. 17:53

Srbija treba da usvoji komentar one zene sudije u Hagu koja je odbacila sve optuzbe sem jedne za taoce. Istu zenu predloziti za Nobela za mir, proglasiti je herojem i borcem za pravdu i protivnika neokolonijalizma. Dici sve to na svetski nivo i svaki ali SVAKI put kada se pimene to procitati citavu njenu odluku i tako dokazati da nisu samo subjektivni Srbi ti koji jasno pobijaju bilo kakvu krivicu o izmisljenom genocidu vec i predesdnics sudskog veca u postupku protiv Mladica. Kina i Rusija i zemlje treceg svets protivnici neokolonijalizma ce to jedva docekati inpodrzati. Hajde Srbijo uradi jednom nesto pametno u svetskoj politici!

Miki Zg

18.06.2021. 18:41

Srbija ,Rep. Srpska, Skupštine na ovu Montenegrovsku provokaciju trebaju donesti Rezoluciju da svi oni koji su glasali za nju da su persone non grata u spomenutim državama .Nema uzmaka ,izdajicama ,kriminalcima ,poturicama !

Grmalj

18.06.2021. 19:30

Nadam se nikada jer zlocin koji je bio nije genocid. A ujedno koliko vidim ni vi se ne pretrzete da pominjete zlocine u Kravicama, ... i ostalim selima/mestima u okruzenju Srebrenice gde ste prvo vi (muslimani) nacinili zlocine a posle se cudite cemu odmazda ( i to ne prema zenama, deci i starima vec samo prema onima koji su bili u stanju pusku da nose a koji su napadali bas zene, decu i stare)

Komandant 1001

23.06.2021. 10:48

Može li shvatiti neko što je definicija "genocida" za razliku pravila ratovanja po međunarodnom ratnom Sudu? Kada to shvate, ako shvate, proradit će im zdrav razum koji se nalazi u teškom patološkom stanju!