"UMALO DA ME JE SRČKA STREFILA..." I to se dešava - pas pojeo vlasnicima 4 hiljade dolara (VIDEO)

Novosti online

05. 01. 2024. u 22:01

SESIL, pas rase goldendudla, šokirao je svoje vlasnike Klajtona i Keri Lou, kada je sa stola uzeo i pogrickao 4 hiljade dolara koji su bili namenjeni za renoviranje.

УМАЛО ДА МЕ ЈЕ СРЧКА СТРЕФИЛА... И то се дешава - пас појео власницима 4 хиљаде долара (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Jutjub

U roku od 30 minuta od preuzimanja sredstava iz lokalne banke, pas je već pojeo gotovinu, ostavljajući za sobom samo neke pocepane komadiće novca.

- Ovaj pas, kunem se Bogom, uvek se dobro ponašao. I onda, odjednom Klejton vikne 'Sesil jede 4 hiljada dolara'. Nisam mogla da verujem, umalo da me je srčka strefila - kaže Keri za Pitsburg Siti Pejper, a prenosi Gardijan.

Keri i Klajton opisuje svog psa kao opuštenog, smešnog, čudnog.

- On ne radi mnogo stvari koje psi obično rade, ne žvaće nameštaj ili odeću, zato smo bili dodatno iznenađeni kada je ovo uradio - rekao je Klejton, dok je Keri dodala:

- Nikada u životu nije pokušao da uzme bilo šta sa kuhinjskog pulta, čak ni sa stola. Mogli smo da ostavimo večeru i odemo u kuhinju i uzmemo vino, on ne bi dirao hranu.

Kontaktirali veterinara - prošao bez posledica, dobar deo novca su uspeli da vrate

Kada se "poslužio" parama, uspaničeni par je kontaktirao veterinara da vide da li je psu potreban neki tretman. Srećom, s obzirom na veličinu psa, samo je nadgledan kod kuće.

Iz banke su im rekli da se nesreće sa psima često dešavaju, ali dok je serijski broj na novčanicama vidljiv, banke uzimaju nazad sažvakani novac. Vlasnici su tada prionuli na posao, lepili su deo novca i pokušavali su da spasu ono što se može - uspeli su da povrate skoro sve, odnosno samo 450 dolara je trajno uništeno.

(RT Balkan)

BONUS VIDEO: U CARSTVU BAMBUSA I ŠARGAREPE: Beba panda iz moskovskog ZOO vrta dobila novi smeštaj

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024