RASHLADITE SE UZ "SLANIŠ": Da li biste probali sladoled sa ukusom majoneza ili kečapa? (VIDEO)

Novosti online

10. 08. 2022. u 00:54

ŠIROM sveta poznati su najrazličitiji ukusi sladoleda, od sipinog mastila, do krompira, sa aktivnim ugljem koji ga boji, kao i kornet, u crno, kukuruza, junećih iznutrica, slanine, piva, rakije, kanabisa, konjskog mesa, masti irvasa, kravljeg jezika, ali i kavijara, pa je došao red i na ukus pasulja.

РАСХЛАДИТЕ СЕ УЗ СЛАНИШ: Да ли бисте пробали сладолед са укусом мајонеза или кечапа? (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Najnoviji projekat britanskih sladoledžija za najtoplije leto sastoji se od niza netradicionalnih ukusa koje, kako pišu britanski i američki mediji, pre možete naći u ostavi nego u frižideru za sladoled, a osim „Hajnc“ majoneza i kečapa, tu je i ukus pečenog pasulja.

Sladolede je kreirala Anja Hindmaš, koja je za glavne sastojke iskoristila neke od najtraženijih začina i gotovih jela. Kupci su bili uzbuđeni što su probali neobične ukuse sladoleda, zapakovanih u tradicionalna pakovanja, sa originalnom markom kečapa i majoneza.

- Došli smo rano jutros, bili smo uzbuđeni kada smo čuli i morali smo da dođemo i probamo sve ove neverovatne ukuse - kaže mušterija. - Mislim da je najčudniji, verovatno kečap i pečeni pasulj. To je najneobičnija stvar koju biste ikada zamislili.

Planirano je da ovaj hrabar poslastičarski projekat traje do 28. avgusta, a jedna od zaposlenih naglašava da su zalihe predviđene za šest nedelja prodali za samo četiri dana i da već imaju redovne potrošače. 

(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

SREĆU NAŠAO KRAJ 20 LETA MLAĐE Žena Mikija Manojlovića je poznata glumica: Ni sanjao nisam da će mi postati životna ljubav (FOTO)