OBORIO GINISOV REKORD: Pogledao 292 puta poslednji nastavak filma o Spajdermenu

Novosti online

18. 04. 2022. u 20:18

MOMAK sa Floride ponovo je oborio Ginisov rekord, pošto je 292 puta u bioskopu gledao film „Spajdermen: Put bez povratka“.

ОБОРИО ГИНИСОВ РЕКОРД: Погледао 292 пута последњи наставак филма о Спајдермену

Foto: Printskrin Tviter @agalanis17

Ramiro Alanis već ima jedan Ginisov rekord pošto je 2019. godine bio na „najviše bioskopskih projekcija istog filma“, jer je 191 put pogledao Osvetnici: Kraj igre. Međutim, prema izveštaju Ginisove knjige rekorda, 2021. njegov rekord je potukao Arno Klajn koji je 204 puta pogledao film Kamelot: Prvo poglavlje.

Kako bi povratio titulu, Alanis je proveo ukupno 720 sati, ili 30 dana, gledajući najnoviji deo sage o Spajdermenu u periodu od 16. decembra 2021. do 15. marta 2022. godine.

Prvih nekoliko nedelja, gledao je pet uzastopnih projekcija svakog dana. Alanis procenjuje da je ukupno potrošio oko 3.400 dolara na bioskopske karte tokom tri meseca koja su mu bila potrebna da ponovo postavi rekord.

Alanis je oborio rekord u čast svoje pokojne bake Huani, navode iz Ginisa. „Ona je bila moj navijač broj jedan i želim da ostanem rekorder“, rekao Ramiro u izjavi za medije.

Pravila nalažu da se „film mora gledati nezavisno od bilo koje druge aktivnosti“ – tako da Alanis nije mogao da odspava, koristi telefon, pa čak ni da ode u toalet u toku filma.

Zahvaljujući Alanisu i drugim gledaocima, Spajdermen: Put bez povratka je zaradio više od milijardu dolara.

(RTS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)