FILOLOŠKI FAKULTET UPOZORAVA APSOLVENTE: Diplomirajte do 1. oktobra

Lj.B.

19. 03. 2024. u 13:37

Filološki fakultet Univerziteta u Beogradu skrenuo je pažnju studentima osnovnih studija kojima 30. septembra 2024. ističe rok za završetak studija da moraju diplomirati pre 1. oktobra da ne bi izgubili status studenta.

ФИЛОЛОШКИ ФАКУЛТЕТ УПОЗОРАВА АПСОЛВЕНТЕ: Дипломирајте до 1. октобра

Foto: Google printscreen

Ukoliko ne diplomiraju pre 1. 10.  moraju se ispisati i ponovo upisati putem konkursa, a prvi konkurs nakon toga  održava se u junu 2025.

Studenti koji procenjuju da ne mogu diplomirati pre 1. 10. 2024. i ne žele da čekaju jun 2025. da bi se ponovo upisali, mogu se ispisati i ponovo upisati – na novoakreditovane studijske programe – u drugom konkursnom roku, koji se održava u septembru 2024. U tom slučaju neće moći da iskoriste šesti, a verovatno ni veći deo petog ispitnog roka ove godine, a u prvom i drugom ispitnom roku naredne godine neće moći polagati dvosemestralne ispite, kao ni jednosemestralne ispite iz letnjeg semestra.

- Molimo studente kojima 1. 10. 2024. ističe rok za završetak studija da ovo imaju u vidu i da na vreme procene da li će morati da se ispisuju i ponovo upisuju u septembru ili ne - kažu na Filološkom fakultetu.

BONUS VIDEO - DR NOVOSTI: Kako biti emocionalno inteligentniji?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024